Combinatie

Duur en Prijs:
GEHELE LICHAAM: 50MIN / €70 
KRITISCHE ZONE: 25MIN / €45
ONDERARMEN: 10MIN / €15
In onze salon maken we een persoonlijk plan voor de Madero Therapie!

De voordelen van de Madero therapie combinatiebehandeling:

  • In de eerste fase van de behandeling breken we de vetophopingen of het hardnekkige vetweefsel af waar we steeds last van blijven houden. Door de gebieden met vetophopingen in kleinere delen op te breken, heeft ons lichaam makkelijker toegang tot deze vetcellen (de waterretentie wordt in dit gebied via het lymfesysteem verminderd) en worden ze gebruikt als energiebron. Hier komt een gezond dieet en sporten goed van pas om al deze extra energie goed te gebruiken.
  • 2. Het contouren van het lichaam, ook wel de Brazilian butt lift. De Braziliaanse Madero therapie is een moeiteloze en efficiënte manier om het lichaam te contouren zonder de huid of het weefsel te beschadigen. Elke houten cup wordt voor een bepaald deel van het lichaam gebruikt. Houten instrumenten verminderen cellulitis, terwijl de huid wordt verstrakt, voornamelijk rond de heupen en de billen. Deze behandeling is hierom ook bekend als de Brazilian butt lift zonder operatie.
  • 3. Snellere en verbeterde lymfedrainage met klassieke, houten instrumenten. Dit proces activeert ook het lymfedrainagesysteem in ons lichaam. Het lymfestelsel is verantwoordelijk voor het verplaatsen van waterretentie en het stimuleren van de functie van de lymfeklieren. De lymfeklieren zijn heel belangrijk als het gaat om de strijd tegen virussen, bacteriën en gifstoffen. Door de lymfeklieren schoon te maken, stimuleren we ons immuunsysteem en ontgiften we ons lichaam waardoor onze algehele gezondheid verbetert.
  • 4. Verbeterde circulatie
  • De Braziliaanse Madero therapie sessie begint met het droog borstelen van het lichaam om de huid en spieren op de behandeling voor te bereiden. Daarna brengt de behandelaar essentiële oliën aan en begint de handmassage waarna de massage met houten instrumenten volgt. Het opwarmen van de spieren verbetert de circulatie, microcirculatie en bereidt het lichaam voor op het aanbrengen van houten instrumenten.
  • 5. Verbeterde fascia gezondheid
  • Het vacuüm trekken spant het bindweefsel – fascia – aan en maakt het flexibeler en elastischer waardoor opgesloten gifstoffen worden verwijderd en er meer hydratatie en flexibiliteit is. Dit maakt onze spieren minder vatbaar voor blessures, verbetert onze mobiliteit en helpt chronische pijn te voorkomen.