Over ons

Play Video

Adria Vita Beauty

Adria Vita Beauty is een vijfsterren salon voor schoonheidsbehandelingen in Den Haag met een breed aanbod aan behandelingen voor elke prijs.
Kom gerust langs, we bieden u een gratis consult en kiezen samen wat het beste voor u is.

Het team

Wij zijn het Adria team.
Kom gezellig bij ons langs voor topbehandelingen met cosmetica van echte kwaliteit. We hebben de afgelopen tien jaar als schoonheidsspecialistes gewerkt in ons mooie thuisland Kroatië! Waar bent u naar op zoek? Een gezichtsbehandeling? Of voor uw lichaam? Een wimperlift? Waxing? Weet u niet zeker wat de beste verzorging voor u, uw gezicht en lichaam is!?!?! Kom langs en u ziet het vanzelf. Denkt u dat het onmogelijk is om van cellulitis af te komen? Kom langs en we laten zien dat het mogelijk is. Het Adria-team is hier om u echte resultaten te laten zien. Bij ons staat klanttevredenheid voorop!

Helena

Hoi, mijn naam is Helena. Ik ben de oprichter van Adria Vita Beauty, een plek waar elke vrouw zich tevreden voelt met haar huid. Toen ik van Kroatië naar Den Haag verhuisde, had ik als doel om de mening die vrouwen over zichzelf hebben te veranderen.
Ik ben een ervaren schoonheidsspecialiste en ben zeer bekwaam in het verzorgen van geweldige lichaams- en huidtransformaties bij vrouwen. Mijn passie is om vrouwen gelukkig te laten voelen in hun lichaam. Ik deel na elke transformatie dan ook het succes en geluk samen met mijn klanten. Voor mij is het belangrijkste dat mijn klanten de resultaten krijgen, voelen en zien.
Van alle schoonheids-, wellness- en spabehandelingen is mijn specialiteit de Madero-therapie die veel aandacht heeft gekregen in de wereld van lichaamsverzorging. Met deze effectieve methode verliezen vrouwen cellulitis en vetophopingen op een natuurlijke manier. Deze therapie zorgt in combinatie met kleine veranderingen in levensgewoonten voor een ongelooflijke lichaamstransformatie.
Wanneer u Adria Vita Beauty binnenstapt, ervaart u de sfeer van de Adriatische Zee en ontmoet u een zeer vriendelijk en ontspannen team. We proberen u een geweldig gevoel te geven en u te helpen uw gewoontes van lichaams- en huidverzorging en uw uiterlijk te veranderen met fantastische behandelingen waarbij alleen natuurlijke cosmeticaproducten van hoge kwaliteit worden gebruikt.
Kom langs in Den Haag als je je nog mooier wilt voelen dan je al bent!

Ružica

Hoi! Mijn naam is Ruža!
Ik werk al 18 jaar als schoonheidsspecialiste. Vanaf het begin heb ik mezelf gespecialiseerd in verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen door samen te werken met farmaceuten, apothekers en fysiotherapeuten met als doel een zo breed mogelijke kennis op te doen en een betere service te verlenen.
Er is geen huidprobleem dat ik niet ben tegengekomen en niet heb opgelost. Van verschillende soorten acne, vergrote poriën, een vette huid, gevoelige huid, rimpels, littekens tot verschillende vormen van depigmentatie (zoals depigmentatie veroorzaakt door acne, zon, ouderdomsvlekken enz.).
Ervaar onze vrolijke en ontspannen sfeer en maak kennis met een professioneel en ervaren team.