Adria Vita

Beauty and transformation center

Houd van je lichaam en geest

Madero Therapie

Madero Therapie is de meest effectieve en minst pijnlijke massage om cellulitis te verwijderen en in shape te raken! Madero Therapie is een therapie die gebruik maakt van anatomisch ontworpen instrumenten gemaakt van hout. Hierdoor is de therapie 100% natuurlijk, niet-invasief, zonder bijwerkingen en allergische huidreacties. Deze therapie is geschikt voor cliënten met disproportionele vetophopingen, waterretentie en cellulitis.

VOORDELEN:

Behandelingen

Gezichtsverzorging

Verwen jezelf met één van de vele gezichtsverzorgingen! Van klassieke huidverzorging en mechanische reiniging tot verschillende soorten massages en de hoogste kwaliteit cosmetica en apparaten.
We helpen u met uw problemen zoals een vettige, droge of uitgedroogde huid, met verschillende soorten acne, littekens en pigmentvlekken. We bieden ook verschillende behandelingen aan voor de verouderde huid. U kunt altijd langskomen voor een consult waarbij we u advies geven over hoe u uw huid in de toekomst moet verzorgen voor een perfect eindresultaat.

Openingstijden

Maandag - Vrijdag: 09-17 : 10-20
Zaterdag: 09-17
Zondag: Gesloten

Maak afspraak

Plan je bezoek

Recensies

Lichaam&geest

5/5

- Kate

Verschillende behandelingen

5/5

- Aida Bos

Hoge kwaliteit, professioneel en geweldige klantenservice!

5/5

- Anja

Eerlijke recensie

Ik was in het begin een beetje sceptisch, maar Helena heeft na 11 maderotherapie behandelingen een wonder met mijn lichaam verricht. Ik mis haar ook, ze is zo’n geweldige persoonlijkheid.
5/5

- Elly

Top zorg!

Ik heb een Braziliaanse waxing gedaan bij adriavitabeauty. De aardige Kroatische dame die me behandelde was heel precies, schoon en voorzichtig. Ik heb een erg gevoelige huid die gemakkelijk geïrriteerd kan raken. Ze heeft me succesvol en met veel zorg geholpen. Kom zeker nog een keer terug!
4/5

- Evelyn

Madero therapie wordt zeer aanbevolen!

Kom langs bij Adria Vita Beauty! Geweldige gastvrijheid en ongelofelijk goede resultaten! 😍❤️
5/5

- Marcela